رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

چین نفت بیشتری از ایران خرید

با وجود تهدیدهای آمریکا مبنی بر ممانعت از خرید نفت ایران، گمرک چین از خرید نفت بیشتر ایران توسط این کشور در ماه جاری میلادی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۱ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 27
کد خبر: ۲۰۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تلاش‌ها برای به صفر رساندن فروش نفت ایران از سوی ایالات متحده آمریکا همچنان ناکام مانده است. بر اساس گزارش‌های منتشره از سوی گمرک چین، این کشور در ماه میلادی جاری، نفت بیشتری را از ایران به نسبت ماه پیشین خریده است.

 

فارس در گزارشی در همین باره نوشته است که واردات نفت خام چین از ایران در ماه جولای به نسبت ماه گذشته 4.7 درصد افزایش یافته و به حدود 216 هزار بشکه در روز رسیده است.

 

اداره گمرک چین، آمارهای خود را به متریک تن منتشر می‌کند و پایگاه خبری «اس‌اند پی گلوبال پلاتس» آن را به بشکه در روز تبدیل کرده است.

 

صادرات نفت ایران به چین بر مبنای متریک تن، نسبت به ماه ژوئن 8.2 درصد افزایش یافته و به 926 هزار و 119 متریک تن رسیده است اما نسبت به مدت مشابه پارسال 71.9 درصد کاهش را نشان می‌دهد.

 

این افزایش ماهانه در حالی صورت گرفته است که آمریکا به معافیت‌های واردات نفت ایران در دوم ماه می پایان داد.

 

این درحالی‌ است که آمریکا با صادرات 362 هزار و 364 بشکه نفت در روز هشتمین واردکننده نفت خام از چین است و میزان صادراتش به چین 45 درصد افزایش یافته که بالاترین رقم در 13 ماه گذشته به شمار می‌رود.

 

از آگوست 2018 تاکنون نخستین بار است که آمریکا در میان 10 صادرکننده نخست نفت به چین قرار گرفته است.

 

صادرات نفت عربستان نیز نسبت به مدت مشابه پارسال 115.9 درصد رشد داشته و به 1.65 میلیون بشکه در روز رسیده است.

 

روز جمعه پکن اعلام کرد که از ابتدای ماه سپتامبر بر واردات نفت از آمریکا تعرفه اعمال خواهد کرد.

 

به دنبال این خبر شرکت ملی نفت چین، سینوپک تلاش برای دریافت معافیت از این تعرفه‌ها را آغاز کرد.

 

در عین حال، همین آمارهای گمرک چین نشان داد واردات نفت چین از مالزی در ماه جولای در نزدیکی رکورد خود قرار دارد؛ این محموله‌ها یا نفت انتقال یافته ونزوئلا از کشتی‌هاست یا با نفت ونزوئلا ترکیب شده‌اند.

ارسال نظر